joi, 18 iunie 2009

Greseala mea

Acum cateva zile, am realizat ca, nu de mult timp, am facut o mare greseala. O compunere nevinovata, facuta doar pentru starnirea umorului, pe care o puteti gasi pe blog intre postarile mele mai vechi, a creat valuri de antipatie fata de sexul opus, in special in randul sexului opus. Ca un mare misogin ce sunt, am subminat o urmare inevitabila a textului meu: Compunerea naste monstri. Asa ca stau, acum, in genunchi, implorand iertare, si cer stergerea cu buretele a dihaniei nascatoare de controverse si inlocuirea ei cu urmatoarea.

Sunt o fetita perfecta


Sarut mana! Sunt Nicolina si am 16 anisori. Va voi ilustra, prin povestirea programului meu de zi cu zi, firea mea sociabila si comportamentul meu fara pata.

Ziua incepe de dimineata. Ca o fetita silitoare ce sunt, ma trezesc devreme. Imi fac constiincioasa patul si imi umplu ghiozdanelul cu cele trebuincioase pentru scoala. Ah, abia astept sa ma remarc cu cunostintele mele in domenii ce te fac sa visezi, sa te inalti ca un inger cu aripi imaculate. Ma spal si servesc micul dejun, ca sa cresc mare si sanatoasa, apoi frumusel imi iau ghetutele si pornesc la drum. Bineinteles, la ore totul este un succes, profesorii sunt atat de buni si de dragi! Dupa o ora fascinanta de stiinte, imi scot incetisor castraveciorii din ghiozdan si mananc, pentru ca un copil trebuie sa ia vitaminele necesare din legume. Urmeaza matematica: acum, cu bateriile incarcate, cifrele nu au secrete pentru mine. Dimineata fabuloasa se incheie si ma indrept spre casa. Imi asez hainele in ordine, pe umerase, si continui starea de reverie inceputa la ore facand temele pentru a doua zi si rezolvand niste exercitii suplimentare. Mamica spune ca in putin timp vom manca: eu alerg si i-o iau inainte, punand farfuriile si tacamurile la masa. O masa copioasa ma ajuta in actiunile mele viitoare: astazi, mi-am propus sa fac curat in toata casa, pentru a ii lua bunei mele mame care m-a crescut unele griji de pe cap. Pana seara, totul este luna. Mamica imi da un pup pe obrajor si cinam impreuna. Eu sunt coplesita de gestul matern si ii multumesc mamicii pentru bunatatea cu care ma ingrijeste.

Ce bine ma simt in pielea mea!

Sarut mana!

Sfarsit. Orice asemanare cu personaje reale este pur neintamplatoare. Orice asemanare a stilului povestirii cu comunismul sau spalarea creierului este idem. Un animalut a fost ranit psihologic in timpul filmarilor.

3 comentarii:

  1. al dracului burnei asta! :p
    it gave me the creeps, mai ales metaforele. mi-au trezit amintiri insuportabile din 1-4. brr.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa zici si de burnei...derbedeu' dracului!

    RăspundețiȘtergere